Úgy érzem, hogy születésemtől kezdve CIA ügynöknek nevelnek mit tegyek (ez nem vicc 16F)?
Vannak itt olyan emberek akik szeretnek könyvet olvasni. :D
Amúgy engem nem hasonlóan neveltek (most ehhez igazodok, hogy nem lehet megadni sok információt az interneten...) hanem "saját magam neveltem így" valahogy az agyam nem engedi meg azt, hogy ezt kiírjam bárhova is vagy amazt. De közben a másik fele meg csak azt mondja, hogy írd már ki add meg facebookon a lakhelyed meg a többi. De valahogy nem engedi ezt nem lehet elmagyarázni csak megérti ha benned játszódik a folyamat. Egyébként néha nagyon szokok nézni embereket akik nekem "furcsák" persze úgy nézem őket , hogy ne lássanak. Valamiért nagyon gyanakvó vagyok egyes emberekkel valamilyen helyzeteben. Még azt hozzáfűzöm, hogy ilyen internetes oldalakon nem nagyon szoktam saját nevet írni, mert nagyon kevés és nagyon ritka nevem van, vagyis kitalált nevekkel, helyekkel, személyekkel ugrálok az interneten.
ez tök olyan mintha magamat olvastam volna:D
tese félsz a haláltól? esetleg ha valamely családtagod meghalna az rád milyen befolyással lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!