Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy érzem, hogy születésemtől...

Úgy érzem, hogy születésemtől kezdve CIA ügynöknek nevelnek mit tegyek (ez nem vicc 16F)?

Figyelt kérdés
rengeteg jel erre utal mesélhetnék én itt órákig de nincs kedvem sokkal inkább érdekelne az,hogy van e itt valaki aki hasonlóan érez mint én? egy kiképzés az egész élete a tűréshatár a normál emberekének a többszöröse fizikailag bár inkább mentálisan. és még rengeteg minden... aki akarja mesélhetek privibe de tényleg szeretném tudni h. van e itt olyan aki érzett már hasonlót esetleg nem saját magán hanem más embereket(furcsa viselkedés,kiszámíthatatlanság).
2013. aug. 15. 17:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Miből következtetsz erre? Írd le ide légyszi..
2013. aug. 15. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
látod például ebből... pont ezért nem írom ide,mert arra neveltek,hogy az interneten csak pont annyi információt adjak meg magamról amennyiből nem lehet rendes profilt építeni így egy ismerős nem jön rá,hogy ezt az embert ismerem stb...(ez a nevelés fajta úgy zajlott kissebb koromban,hogy apám mindig leellenőrizte milyen weboldalakat látogattam meg és ha neki nem tetszett akkor random valamilyen büntetést talált ki(természetesen nem sarokba állítást). rengeteg mindent tudnék mesélni de félek hogy ebbe annyira beleméllyülnék,hogy egy könyv lenne a vége.
2013. aug. 15. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Vannak itt olyan emberek akik szeretnek könyvet olvasni. :D

Amúgy engem nem hasonlóan neveltek (most ehhez igazodok, hogy nem lehet megadni sok információt az interneten...) hanem "saját magam neveltem így" valahogy az agyam nem engedi meg azt, hogy ezt kiírjam bárhova is vagy amazt. De közben a másik fele meg csak azt mondja, hogy írd már ki add meg facebookon a lakhelyed meg a többi. De valahogy nem engedi ezt nem lehet elmagyarázni csak megérti ha benned játszódik a folyamat. Egyébként néha nagyon szokok nézni embereket akik nekem "furcsák" persze úgy nézem őket , hogy ne lássanak. Valamiért nagyon gyanakvó vagyok egyes emberekkel valamilyen helyzeteben. Még azt hozzáfűzöm, hogy ilyen internetes oldalakon nem nagyon szoktam saját nevet írni, mert nagyon kevés és nagyon ritka nevem van, vagyis kitalált nevekkel, helyekkel, személyekkel ugrálok az interneten.

2013. aug. 15. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:

ez tök olyan mintha magamat olvastam volna:D

tese félsz a haláltól? esetleg ha valamely családtagod meghalna az rád milyen befolyással lenne?

2013. aug. 15. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem félek a haláltól, mert egyszer úgyis eljön mit féljek tőle 1 perc vagy még annyi se lesz. Amúgy meghalt egy családtagom már igazából nem sírtam (de azért kicsit bekönnyezett a szemem), de átment rajtam egy dolog, hogy olyan keveset voltam vele olyan kevés volt ez az idő és csak úgy egyik percről a másikra elment. Valamikor meg olyan érzésem van, hogy itt van. Nem tudom miért.
2013. aug. 15. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne... mesélj.
2013. aug. 15. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!