Van valami jó vígjáték vagy nem túl ijesztő horrorfilm ötletetek pizsipartira?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel pizsipartit tartunk. Szeretnénk nézni egy jó filmet. Én horrort szeretnék de ő be van szarva és vígjátékot akar nézni. De ha van valami nem túl ijesztő horror film hátha rá tudom venni hogy nézzük meg.de azért vígjátékokat is írjatok.2013. aug. 14. 17:33
1/2 anonim válasza:
nagyfiúk,felvéve, eget verő haderő,szex túra(nincs benne semmi 18-as karika), nem írok többet mert úgyis jönni fog még bőven vígjáték ajánlat.
horror? hát kinek mi az ijesztő..... nem írok horrort mert nem tudom a barátnőd ingerküszbét :)
2/2 anonim válasza:
Akkor nézzetek horrorvígjátékot. A Trancsírák nagyon jó, nem olyan ijesztő, de van egy-két véresebb dolog benne. Ha ez túlzás akkor a Zombieland-et ajánlom még, az tényleg alig ijesztő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!