Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? SOS! Nagyon kéne...

Mi lehet ez? SOS! Nagyon kéne valami segítség!

Figyelt kérdés
Teljesen véletlenül észre vettem ,hogy a nyelvgyöknél vastag lepedék van és közte kiemelkedő piros dudorok,kicsit duzzadt az egész nyelvem,és kiderűlt,hogy a páromnak is.(Nem érzünk fájdalmat egyáltalán),de nem tudjuk az okát ennek, és biztos,hogy már egy pár napja ez így van mert az is feltűnt,hogy kellemetlenebb a lehelletem reggel,mint eddig(rossz fog sincs egy sem)kisbabánk van félek attól is ,h el ne kapja még véletlenűl sem!Kérlek adjatok valami tanácsot,hogy hova kell menni ilyenkór,vagy mitől lehet .Előre is köszönöm
2009. okt. 27. 22:55
 1/10 anonim ***** válasza:

vmi bélprobléma.

kezdjetek el diéátnzi, mind a 2-en.

2009. okt. 28. 00:33
 2/10 anonim ***** válasza:
*diétázni
2009. okt. 28. 00:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Most már a hugom is elkapta amikor vendégségbe jött!Nem diétázhatok mert szoptatok!A bél probléma ilyen fertőző lenne?
2009. okt. 29. 20:13
 4/10 anonim ***** válasza:
orvoshoz menny el minél elöbb.
2009. okt. 30. 01:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha bajod van, irány az orvos, nemde?
2009. okt. 30. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy masnak is ilyen rajtatok kivul? Vagy minden ismerosodnek bekukucskaltal a szajaba mar?
2009. okt. 30. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Nos, nekem is van hasonló, de nálam ez reflux- visszafolyik a gyomorsavam és ettől lepedékes a nyelvem, meg vszinu a piros dudorok is hátul, de azok amugyis nagyobbak, ez normalis. Ezek izlelo bimbok.- és akellemetlen szájszag is ettől van. Nem idegeskedtek mostanaban sokat? Vagy vmi ojan etel is lehet a hatterben ami savat csinal -nalam pl almanal fokozottabb ez a dolog....
2009. okt. 30. 12:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges az,hogy ez szájpenész???Azt pedig gyerektől is el lehet kapni..gargalizáljatok langyos sós vízzel...ha nem múlik el egy-két napon belül akkor irány a doki!
2009. okt. 30. 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Beszéltem az orvossal ő is monndta ,hogy glicerin meg sós víz meg ilyenek... öblögetünk mostmár 3-an :S azt tudom hogy nagyobbak alapból azok az ízlelőbimbók, de 2x akkorák lettek ...(Nagyon remélem ,hogy nem lesz baj) :(
2009. okt. 30. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
azert majd ird meg, hogy mi lett a vege, legyszi
2009. okt. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!