Mi a véleményed a vadászatról?
én imádnám ha tehetném,de csak madárra vagy nyuszira:D...párom is szereti ő igazi parasztgyerek...jo értelembe...:D
szereti a fegyvereket és az állatokat...és ezeket összekötni egy hobbiban!:)
A vadászat... hát... nem tudom. "Érdekes" dolognak tartom, hogy egy ilyen szenvedély miatt állatokat kell lepuffantani...
Így a dolog alapból amúgy tetszik. Én is szeretem a fegyvereket, de az állatokat ha lehet, nem bántanám...: /
Én járok, mint hajtó, megvan már a vizsgám belőle, de nem csatlakoztam még egy társasághoz sem. Iskola miatt úgysem tudnék minden vadászaton ott lenni, így nem érné meg a tagdíj.
Szeretek kinn lenni. Amikor olyan hideg van, hogy havat kell a kezemhez dörzsölni, különben lefagy. A napi tizenöt kilométer séta erdőn-mezőn jót tesz. Csak az esős napokat és a szántást nem szeretem.
Általában fácánra szoktunk menni, nevelt fácánokra, de persze becsúszik majd' minden alkalommal egy-egy róka, szajkó.
És hasznos dolog, mert igaz, hogy a trófea olyan, mint egy erény, de kilövik a suta példányokat, a hibás agancsú őzeket, így a hiba nem öröklődik tovább.
A világ egyik legjobb dolga.Hóban,fagyba,ősszel,télen, bár szerintem ősszel a legszebb és a legjobb.
Nagyon nagy élmény,főleg hogy én női vadász vagyok.
01:27:Te biztosan nem jársz vadászni :)
Hát, mindenkinek más a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!