Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a vadászatról?

Mi a véleményed a vadászatról?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 22:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem jobban bejön, mint mondjuk a horgászat, mert nem szeretem a halhúst.
2009. okt. 27. 22:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem vadásznék,és nem járnám az erdőt hóban-fagyban!De van aki szereti.És állítólag hasznos is,mert selejtezni kell a vadakat.
2009. okt. 27. 23:02
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

én imádnám ha tehetném,de csak madárra vagy nyuszira:D...párom is szereti ő igazi parasztgyerek...jo értelembe...:D

szereti a fegyvereket és az állatokat...és ezeket összekötni egy hobbiban!:)

2009. okt. 27. 23:05
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
uncsi.
2009. okt. 28. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:

A vadászat... hát... nem tudom. "Érdekes" dolognak tartom, hogy egy ilyen szenvedély miatt állatokat kell lepuffantani...

Így a dolog alapból amúgy tetszik. Én is szeretem a fegyvereket, de az állatokat ha lehet, nem bántanám...: /

2009. okt. 28. 00:58
 6/12 anonim ***** válasza:

Én járok, mint hajtó, megvan már a vizsgám belőle, de nem csatlakoztam még egy társasághoz sem. Iskola miatt úgysem tudnék minden vadászaton ott lenni, így nem érné meg a tagdíj.

Szeretek kinn lenni. Amikor olyan hideg van, hogy havat kell a kezemhez dörzsölni, különben lefagy. A napi tizenöt kilométer séta erdőn-mezőn jót tesz. Csak az esős napokat és a szántást nem szeretem.

Általában fácánra szoktunk menni, nevelt fácánokra, de persze becsúszik majd' minden alkalommal egy-egy róka, szajkó.

És hasznos dolog, mert igaz, hogy a trófea olyan, mint egy erény, de kilövik a suta példányokat, a hibás agancsú őzeket, így a hiba nem öröklődik tovább.

2009. dec. 5. 19:33
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy egészséges Természet az emberfüggetlen,önszabályozó.De ha már egészségtelenné tettük és beavatkozást igényel,akkor is lehetne ivartalanítással szabályozni a populációk egyedszámát vagy törekedhetnénk az eredeti természetes körforgás visszaállítására.Persze amíg az ember szeret ölni,addig úgyis azt fogja eljátszani,hogy a vadászat egy igen fontos tevékenység,amely nemesít és megtanít a Természet szeretetére.
2010. jan. 11. 01:27
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

A világ egyik legjobb dolga.Hóban,fagyba,ősszel,télen, bár szerintem ősszel a legszebb és a legjobb.

Nagyon nagy élmény,főleg hogy én női vadász vagyok.

2010. febr. 13. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:

01:27:Te biztosan nem jársz vadászni :)

Hát, mindenkinek más a véleménye.

2010. febr. 13. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
a férjem vadász :) én természetfotózok, szóval volt, mikor mentem vele. meg ha hosszabb útra megy, általában elvisz. most 4 éves a lányunk, szóval jövő télen jutunk el először a születése óta Európán kívüli útra, ezt már nagyon várom :) szerintem a legnemesebb sport a világon...nálunk gyakran járnak vadászok vendégségben, jó emberek, bár ált. szeretnek "nagyot mondani", ezt ki kell tudni szűrni...mert "Soha nem hazudnak annyit, mint esküvő előtt, háború alatt, és vadászat után" (Otto von Bismarck). de én azokat a történeteket is élvezettel hallgatom, amiről tudom, hogy a fele kamu...meg nagyra tartom a magyar vadászirodalmat is, sokat olvasok ilyesmit magyar és német nyelven.
2010. febr. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!