Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

H.

Van egy pasi meg három lány és a lányok egymás közt tök jól megvannak de egy lány nagyon utálja a pasit. (én vagyok az aki utálja) Jha és fiú álmodja : D

2009. okt. 27. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
krvés sárgarépát ettél xD xD xD az álmok nem jelentenek semmit
2009. okt. 27. 21:37
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-
2009. okt. 27. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát vannak álmok, amiknek téll van jelentésük és vannak olyanok is amik csak az esti sok kaja eredményei.

Sztem ez az álom egyikbe sem tartozik. Egyszerűen gondolkozott rajtad a srác és félt, h nem szereted. És ez megjelent az álmában is. Sokszor megesik.

2009. okt. 28. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor ő szeret? : O
2009. okt. 28. 12:54
 5/7 anonim ***** válasza:

gondolom..... de ezt meg kéne beszélned vele

második voltam

2009. okt. 28. 21:12
 6/7 A kérdező kommentje:
hogyne.
2009. okt. 28. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:

na jó, úgy látom itt én vagyok az egyetlen aki válaszol normálisan.

Gondoltam ,hogy nem mész oda megkérdezni tőle, én se tenném.

Amúgy ez csak egy álom, hahóóóóóóóóóóóó. Ébredj fel. Én is álmodtam már, hogy a nagymamámék bányája( ami nem létezik) kigyulladt, és bennégett az egész rokonság, mert valami értekezletet tartottak ott éppen és az egész bánya belülről fával volt burkolva . És összesen 3-4 munkés volt, akiket nem ismertem, de azok kimenekültek.

Ne foglalkozz vele.

2009. nov. 10. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!