Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tudtok nekem segíteni ebay-es...

Ren-D kérdése:

Tudtok nekem segíteni ebay-es rendeléssel kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Először rendelnék ebayről és nem sokat tudok erről,ezért lenne pár kérdésem.Megbízható?A termék árán és az esetleges szállítási költségen kívül még kell fizetnem pl. vámot?Rendelnék kisebb-nagyobb dolgokat,sapkákat,dzsekiket,cipőket egyszerre max. 20ezer forintért de vennék karkötőt is ami 500forint körül van arra se megy vám?Ez érdekelne leginkább hogy pár száz forintos dolgokat is elküldenek?Persze abból rendelnék kb. 2000forint értékbe de még azt is keveslem,elküldenék?Válaszotokat előre is köszönöm.

#rendelés #eBay #internetes vásárlás #ebay ruha #ebay vám #ebay cipő #ebay sapka #ebay snapback
2013. aug. 13. 18:06
1 2
 11/12 szilitomi válasza:
Kérd meg az eladót, hogy írja rá a csomagodra hogy Gift, illetve jelöljön meg 30 dollár alatti értéket, nem lesz semmi gond. Rendeltem már nagyon sokszor, talán ha százat mondok, akkor keveset, soha semmi gond nem volt ebből, csak tényleg az, hogy kommunikálj az eladóval! Ha megkéred, ráírja, attól, hogy neked olcsó, neki van rajta haszna, és nem fog neki kevesebb pénz bejönni ha ráhazudja mondjuk a 100 dolcsis lenovo telefon borítékjára hogy ez egy 20 dolláros szarság.
2013. aug. 15. 00:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem.Angolul kéne neki írnom?
2013. aug. 15. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!