Mit adjak a 10 éves öcsémnek a szülinapjára? :S 14/L
Figyelt kérdés
Ma lett 10, de még anyáéktól se kapta meg az ajit, csak mamáméktól. Én mit adjak neki?? De mást nem tudok! Bele akartam fizetni abba, amit anyáék adnak, de anya mondta, hogy ne adjak pénzt és ne olyan dolgot, aminek köze van a pénzhez... Akkor mégis mit?? Segítség!!! :S2009. okt. 27. 19:40
1/2 anonim válasza:
Süss neki valami finomat.Torta, süti vagy kókuszgolyó.Vagy esetleg vidd el valahova, foci meccs ha szereti vagy valami hasonló.Bár nem vagyok jártas a kis öcsikben.Akár uszodába is elviheted, ha szeret úszni vagy valami hasonló.Remélem segítettem. 14/L
2/2 anonim válasza:
Javítok.A kókuszgolyó nem a sütéshez.:D Az első vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!