Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Úgy tudom, hogy külföldi...

Úgy tudom, hogy külföldi munkavállaláshoz 30 nap bejelentett magyarországi munka szükséges. Ez akkor is 30 nap marad, ha csak 4 órában vagyok bejelentve?

Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 09:12
 1/4 SzilKa ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, ez kizárt! Dolgoztam már külföldön, de soha senki még csak nem is kérdezte, hogy Mo-n mennyit dolgoztam.
2013. aug. 13. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
rosszul tudod, ilyen biztosan nincs
2013. aug. 17. 11:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ekkora hülyeséget meg honnan veszel??? Most komolyan egyáltalán mi alapja lenne ennek? Itt Angliában például betanított, raktári, mezőgazdasági... szóval nem kvalifikált munkánál, azt sem kérdezik meg van-e a 8 általánosod. Ha pedig valami rendes állást pályázol meg, adminisztrátor, ügyfélasszisztens, orvos, mérnök, ott meg az önéletrajzod részét kell képezze, hogy mit dolgoztál tanultál előtte, de semmi ilyesmire vonatkozó követelmény nincs, hogy X napot kellene előtte akármelyik országban dolgoznod.
2014. máj. 15. 00:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a válaszokat, de közben már megkaptam az állást és IGEN,KELL A 30 NAP, mint kiderült. Legalábbis, ha magyarországi székhelyű cégen keresztül és Magyarországon bejelentett munkahelyen helyezkedik el valaki. :)
2014. júl. 3. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!