Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy szóltok ha valaki "cukcsi...

Hogy szóltok ha valaki "cukcsin" beszél?

Figyelt kérdés
Sok barátnőm így beszél és én nem tudom elviselni. Énkeh, szerizlek, láwollak, cukcsi... Falra mászom ezektől a "szavaktól". De ilyenkor hogy szóljak nekik? Egyszerűen mondjam hogy rohadt gáz, ha így beszélnek?
2009. okt. 27. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
hányd le
2009. okt. 27. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:
OKé egyszer kipróbálom xD
2009. okt. 27. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:

egyszerűen mondd meg,vagy figyelmeztesd egy ilyen hülye nézéssel--> o_O

;P

2009. okt. 27. 17:18
 4/9 anonim ***** válasza:

Akko miért a barátnőid? A kérésedre nem fognak megváltozni, ilyen fontos kérédsekben főleg:)

Az ajtó nyitva...

2009. okt. 27. 17:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Mondd nekik, hogz tök gázcsi, hogy így dumcsiztok :))

Hogy én mit szólok ha valaki ílyen cukcsin beszél? Nevetnem kell tőle, és egyben sajnálom hogy mennyire alulmaradottak.

Magyar nyelv szép, hát miért nem használják azt? Oké, ez is magyarul van de nem, ez mégsem olyan...Dehát ha nekik ilyen jól esik...

2009. okt. 27. 17:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Én,ha valaki így beszél,megkérem,hogy beszéljen érthetően,magyarul,mert nem értem,amit mond.Ha pedig erre nem hajlandó,faképnél hagyom.
2009. okt. 27. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

ne affektálj b+!!!

de utálom az olyat

2009. okt. 27. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem veszem komolyan az ilyen embert.

keress normális barátnőket.

2009. okt. 28. 00:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor ugyanúgy beszélek, csak kicsit gúnyosabb hangsúllyal =). Jól lehet vele éreztetni. :D
2009. okt. 28. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!