Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem ezt a hátrányt a...

Miért érzem ezt a hátrányt a tobbiekkel szemben?

Figyelt kérdés
Nos,kb.másfél éve kezdtem el komolyabban érdeklodni a lovak iránt,amikoris elkezdtem ijászkodni és lovasijászat kapcsán nagyon megszerettem oket.Kiskoromban is eléggé szerettem a lovakat,de nekem nemigazán volt olyan lehetoségem járni lovagolni.Most szeptemberben fogom kezdeni a kozépsulit és lotenyészto szakra megyek.Alig várom,de mégse annyira,mert hátrányban érzem magam a tobbiekkel szemben,mivel látom és tudok rola,hogy a legtobbjuknek van valami kozeli osszekottetése a lovakkal,vagy van lovuk,vagy jártak lovagolni,vagy a ketto egyszerre.nekem semmi ilyen.Csak a sétáig jutottam el mindig.DE egy két odajáro diák mesélte,hogy olyan aki nemigen jár lovagolni vagy efféle az sokkal elszántabb sokszor,mint olyan,akinek az olébe hullott a lehetoség,én mégis nagyon hátrányban érzem magam,Nem értem miért..szerintetek jogosan vagy nem?normális válaszokat...:(

2013. aug. 12. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi. Csak gondolj arra hogy sikeres leszel és gazdag. Szép jövő:)) Csak erre. Nem vagy hátrányban amiatt, hogy nem lovak közé pottyantál. Majd megismerkedsz az egésszel szépen sorban... És biztos akad majd aki segít abban amit nem tudsz:) Sok sikert a karrierhez!
2013. aug. 12. 18:16
 2/3 anonim válasza:
Nyugi, azért jársz oda hogy tanulj, ha már mindent tudnál, nem kéne a suli. Milyen fajta lemaradásod lenne? Nézz utána interneten mindenféle lófajtának, meg kisebb trükköknek, hogy lehet õket kezelni. Csak mert nincs lovad vagy a elèrhetõ közelségben hely ahol tanulhatnál, még nem jelenti azt, hogy otthonról nem fejlõdhetsz :)
2013. aug. 12. 18:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nemtudom.én azt érzem,hogy "minek megyek oda,ha nem is tudok lovagolni,nincsl ovam se,semmi ilyen osszekottetésem nincs veluk"de az elmélet az megy.van itt a kozelben lovarda,csak hát nem mondom h olyan szegények lennénk h nincs pénzunk kajára is alig,hanem anyukám mindig probál sporolni h mindent megtudjon adni nekem,csak én meg nem igazán akartam tole kérni..:/
2013. aug. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!