Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Az álom a következő volt:

Összeházasodtam a párommal, akit nevezzünk most Pistinek. Magát az esküvőt nem álmondtam meg, csak az utána lévő pillanatot. Kétségek között voltam. Most már vele kell lennem örökre. Nem akartam mással lenni álmomban sem, csak ez hirtelen olyan végleges, olyan megváltoztathatatlan, hogy most már férjes asszony vagyok.

Az esküvő maga a régi sulinkban volt. Elindultam. Ő nem volt sehol, és arra gondoltam: ez milyen esküvő? hol van ő, rögtön az esküvő után? Elindultam hát egy helyre, ahol régen sokat voltunk. Vmi emberke volt velem. Nem is figyeltem. Gondolkodni akartam azon, hogy most már egész életmet vele kell leélnem, hogy bár ezt akarom, de helyes-e, hogy összeházasodtunk, és nem túl végleges-e. Leültem, és mondtam, hogy kegyetlenül be akarok rúgni. De ott volt vmi rendőr, aki beszólt, hogy tán nem kéne, és mikor jobban megnéztem, rájött, hogy egy híresség. Elmagyaráztam neki, hogy mi a szitu, úgy már megértőbb volt. Közben előkerült egy fickó, akiről kiderült, hogy mennyire befolyásos, és a hírességeket is ő szervezte, úgymond esküvői partynak. De az álom végéig nem került elő a kedvesem. Mit jelenthet ez?

2009. okt. 27. 15:52
 1/4 anonim válasza:
a párod megfog halni ,és a rendőr úgy kerűl a képbe, hogy egy rendőrautó fogja elütni hnap de.11-kor kb, de ha nem megy sehova , nem történik semmi sem , csak szívrohamot kap a wc-ben szóval ne engedd be
2009. okt. 27. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy -.-
2009. okt. 27. 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán nem az a kérdés számodra, hogy szereted a párod, hanem az, hogy mennyire tartasz a kötöttségektől. És ez a dilemma kivetült az álmodban. Talán. :)
2009. nov. 1. 08:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is erre gondoltam:)
2009. nov. 1. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!