Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
A szuleimmel mostanaba nem jovok ki jol es a sulimba 10Ezret be kellett fizetnem de abbol 5ezret elkoltottem es most mivel nem vagyunk joba szarnak kifizetni es nem kapom meg a bizim ki iratkozni se tudok igy es mas iskolaba se iratkozhatok igy at foleg h csak 17 vagyok mit tegyek?2013. aug. 11. 23:28
1/3 anonim válasza:
Minek költötted el? Kérj kölcsön valaki mástól ha sürgős, utána majd visszaszerzed valahogy. Mondjuk eladsz valamit.
2/3 A kérdező kommentje:
Mert ugy volt h vissza potolom csak ido elott lebuktam vele... Az elejen nem erdekelte a szuleimet de most h rosszba vagyunk igy mar baj..
Nem fogok kolcson keregetni mivel most munkahelyem sincs es nem szeretnek tartozni senkinek de a problema ugy se lenne megoldva mert egyeful nem iratkozhatok at mashova
2013. aug. 11. 23:44
3/3 anonim válasza:
Biztos ki fogják fizetnie a szüleid. Nekik se érdekük,hogy ne kapd meg a bizonyítványod.....
Mi a befiz. hat.idő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!