Star stable online-ban hogy lehet aludni, vagy inkább hol ha csak Jorviki érmém van?
Figyelt kérdés
Ma regisztráltam és nem tudom, hogy hol tudnék aludni a karakteremmel, mert a lovardában nem tudok, mivel nem tudom kifizetni. Valaki tudna segíteni?2013. aug. 11. 22:36
1/5 anonim válasza:
Szia. Megkérdezhetem hogy hol tudsz online játszani vele? Ugyan olyan mint a dvd-n vagy vannak módosítások. Én is szivesen játszanék vele,mert az egyik dvd megvan de a többi nincs és kiváncsi vagyok milyen. Válaszod előre is köszönöm és bocsi hogy nem tudtam segíteni és hogy itt kérdezek.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia :) starstableonline.com
Hasonlit a DVD-re csak itt masok is vannK, de sajnos nincs magyarul.
2013. aug. 11. 23:57
4/5 .Virginia. válasza:
Szia! A star stable online-ba, ne lehet aludni ez úgy van beállítva hogy, ha élőbe is reggel van akkor ott is és ha élőbe este van akkor ott is szóval nem lehet aludni
5/5 anonim válasza:
hát ugy lehet hogy pl moorlandba ott van a Jenna lány ott estére be tudod adni a lovadat de csak kék coinért (star coin) és az olyan mintha aludna de csak riderek használhatják.Ha beküldöd a lovadat aludni éjjszakára akkor reggel nem lesz éhes stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!