Koliban naplót vezetni nagyon rizikós? Hova dughatnám el?
Figyelt kérdés
9.-es leszek, kolis, és arra gondoltam, hogy elkezdek naplót írni. Mert hát ez a gimi, emberek...egy olyan négy év, amit azért nem szeretnék elfelejteni. Szeretném leírni az érzéseimet, a gondolataimat, a napjaim történéseit. Mindent. Persze tuti, hogy lakatos lenne, de szerintetek mennyi az esély, hogy nem olvasnak bele?
15L
2013. aug. 11. 15:40
1/5 anonim válasza:
Az én kollégiumomban kulcsra, lakatra zárható szekrények voltak.
A naplón levő lakatokat kb 10mp alatt ki lehet nyitni.
2/5 anonim válasza:
Az ilyen naplós lakatokat a körmömmel kinyitom.
Ez eléggé attól függ, milyen a koli, hány ágyas szobák, van-e saját zárható szekrényed.
Amúgy sem kötelező naplót írni, h félsz, hogy elolvassa valaki, akkor inkább ne írj.
Vagy írd meg gépen, ott le tudod védeni jelszóval meg minden, úgy nem olvassák el.
3/5 A kérdező kommentje:
De a gépem sajna nem viszem a koliba. :/ Szerintem a mi kolinkban is lakattal zárható szekrények vannak.
2013. aug. 11. 16:34
4/5 banyamanya válasza:
Dobd be simán a szekrénybe/fiókba. Olyan mint a puskázás, ha valaki tök pofátlanul csinálja, mindenféle takargatás nélkül, tuti nem veszi észre a tanár.
5/5 anonim válasza:
Én is kolis leszek és szeretnék naplót írni, szerintem nem kell félned lehet hogy más is fog naplót írni rajtad kívül, csak tedd a szekrényedbe,vagy valamilyen dobozba,olyan helyre ahol senki se keresné:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!