Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt az üzenetet kaptam faceboo...

Ezt az üzenetet kaptam facebookon, ez mennyire hiteles és tulajdonképpen mit is jelent?

Figyelt kérdés

( ha jól fordítóm , valami olyasmi , hogy törlik a profilom 24 órán belül és letiltják az ip címem , ha nem törlöm. De ez hiteles(?) , és miért " írták " ezt?

Conversation started today

13:42

Helpfb Centrum

WARNING (This is a standard message, it is not possible to respond back.)

This account is reported in connection with impersonation.

We ask you to close the account permanently, you have 24 hours to do this.

If the account is not removed about 24 hours, we will block your IP-address. It means that you can't longer use facebook on your computer, phone or tablet.

We assume that we give you enough information.

Thanks,

Julius

User Operations

Facebook.

2013. aug. 11. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Kamu!A Fb Alkalmazottai, nem bannolnak ok nélkül embereket!Ha lenne okuk, már bannoltak volna, max leírták volna a levélbe, hogy miért bannolnak.Hagyd figyelmen kívül.(Szerintem)
2013. aug. 11. 14:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamu, valaki rá akar venni, hogy töröld a profilodat.
2013. aug. 11. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:
arról nem beszélve h pár nyelvi hiba is van benne :D
2013. aug. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!