Szerintetek szép név a Szabina?
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 08:27
2/16 anonim válasza:
Szerintem nem! Én is Szabina vagyok és utálom a nevem. :S Olyan furcsa meg blööööööööö. xD
7/16 anonim válasza:
Sya én is Szabina vagyok és nagyon szép név szerintem nem tucat név mint pl.Dzsenifer nem régi mint pl. Anita,Kata stb. nem túl bonyolult...én életem során talán 2 Szabinával találkoztam.Ha lányom lesz én is azt adom neki....de fiam lett:)
8/16 anonim válasza:
engem szabinának hívnak de viszont utálom ha ugy hívnak h szabi inkább a szabcsit vagy a szabinát szeretem hallani xD
9/16 anonim válasza:
Engem is Szabinának hívnak. Régen nem tetszett egyáltalán a nevem, most meg már nincsen bajom vele, de azért ha lányom lesz, nem ezt a nevet fogom adni neki.
Utálom, ha becéznek. Szabinka az jó, de azt is csak 1-2 embernek engedem. Szabi, Szabcsi fúúúj idegesítő.
Jah és nekem tök sok Szabina ismerősöm van. 5-öt biztosan ismerek.
10/16 anonim válasza:
Szerintem a Szabina név szép név. jó hangzása is van és nem gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!