Ajánlott levél?
Figyelt kérdés
Ha ajánlottan adnak fel nekem vmit, akkor ha nem vagyok itthon, akkor mi lesz? Bedobnak egy értesítőt? Vagy kihozzák újra?2013. aug. 9. 22:45
1/9 anonim válasza:
Ha a levélládád zárható, és a küldemény belefér, és bedobható akkor bedobják. Egyéb esetben értesítő.
2/9 anonim válasza:
nem szabad nekik bedobni,akar befer... alairas kell,szoval. masnap atveheted a postan az eresitovel,de az ertesiton rajta lesz mikor kiserli meg ujra atadni,ha addig nem vetted at a postan.
3/9 anonim válasza:
Július óta semmilyen ajánlott levelet nem dobnak a postaládádba. Be kell érte menni. Ha nem hivatalos irat volt - bíróság, rendőrség, TB, NAV - akkor ki sem hozzák még egyszer, hanem 5 munkanapod van, hogy bemenj érte a postára...
4/9 anonim válasza:
Örülök, hogy a fele nem ért a dologhoz és ezért lepontoz!!!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:-)
Ha utánvétes fizetéssel rendelek vmit, akkor ha be kell mennem érte a postára, akkor kifizethetem ott? Vagy ilyen esetben újra kihozzák?
2013. aug. 11. 14:48
6/9 anonim válasza:
Egyszer viszik ki és a postán kell fizetned. 5 munkanapod van rá...
7/9 anonim válasza:
És abban, ha nem dobja be az értesítőt, hogyan tudom átvenni a leveleimet? Költöztem és a postás nem dobta be régi albérletem postaládájába az értesítőt.. :S Így most hogy fogom átvenni a családi pótlékot? És honnan fogom meg tudni, hogy egyáltalán volt-e még más levelem is, ami ajánlott volt? Előre is köszi a segítséget!
8/9 anonim válasza:
Bocsi..azt akartam kérdezni, hogy abban az *esetben..
9/9 anonim válasza:
Bemész a postára és megkéred, hogy nézzenek utána. A pénzt 10 munkanapig őrzik, a leveleket 5 munkanapig. Ha nincs értesítőd az gáz, ekkor kell valami, amivel igazolod a lakcímed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!