Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez most depresszió?

Ez most depresszió?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ürességet érzek és nem látom az élet értelmét, nagyon szar hangulatom van folyamatosan és nem tudom hogy mit kezdjek magammal aludni sem tudok mert mindig ezt a furcsa ürességet érzem. :/ Tegnap estétől van ilyen búval b***ott hangulatom. :/

#álmatlanság #depresszió. üresség
2013. aug. 9. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Depressziós ember ritkán kezd azon agyalni h ő vajon depressziós-e. Pont ezért veszélyes mert őt aztán nem érdekli (ez se).
2013. aug. 9. 21:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Oh akkor kicsit megnyugodtam. De ez az üresség érzet rettentően lehangoló és rossz. :(
2013. aug. 9. 22:36
 3/3 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=5AwVr8htOHA

"Nagyon kell, mikor végleg döntesz, hogy abbahagyod, az is kell, mikor arra ébredsz, hogy folytatod. Ehhez kell, minden félreértett éjszakád. Nagyon kell, kell egy jó angyal, aki nem szól rád. Lehetsz magasan, de mégsem szállsz, a zene nem elég, kell még valami más! ...... Nagyon kell mikor semminek érzed magadat. Az is kell, kell hogy megérints néhány csillagot. Nagyon kell, mikor a hátsó lépcsőn feladod."

Ezzel csak azt akartam, hogy szerintem minden emberrel előfordul ilyesmi, ez természetes. Nekem ez a zene szokott segíteni, mert ilyenkor mindig elgondolkodom, és tudom, hogy úgyis vége lesz ennek a búvalb*szottságnak;)

2014. márc. 17. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!