Megbizol a barátaidban? Hány olyan ember van akiben 100% megbiztál, és hány olyan akiben csalódtál?
Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 21:01
1/6 anonim válasza:
édesanyámban, a nővéremben és az ő bnőjében teljesen meg tudok bízni, soha nem hazudtak nekem.
Ami érdekes, hogy a saját baráti körömben viszont nem birok megbízni. Mindenki mindenkit kibeszél, és az ember okkal feltételezi, hogy vele sem tesznek kivételt.
2/6 anonim válasza:
100%-ig nem vagyok, és nem is leszek képes soha, senkiben megbízni. Úgymond magamban sem, mert bármikor "megcsalhatom" magam. Ha értitek mire gondolok. (ha nem akkor sajnálom ill. gondolkozzatok)
3/6 anonim válasza:
nulla oylan akiben megbízhatnák, és csalódás sem ér mert lesz@rom
4/6 anonim válasza:
Régebben megbíztam pár emberben, nagy hiba volt !!!
5/6 anonim válasza:
2 emberben bíztam meg 100%-ban, elárultak mocskosul
azóta senki előtt nem tudok megnyílni és senkiben nem bízom
6/6 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm.. Mindent elmondtam neki, aztán egyszer összevesztünk.. Két évig semmi, sztán kibékültünk.. Már nem bíztam meg benne, és most megint összevesztünk... De viszont ez alatt a két év alatt jobban megismertem három olyan embert akiben mái napig 99 százalékosan megbízok. A családomban mindig megbíztam ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!