Miért leszek rosszul ha meglátom vele a barátom? :' (
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja járok egy fiúval. A barátom táborban megismert egy csajt és szóta írogatnak, szivecskéznek egymásnak, barátom bókol neki. Ma találkoznak és én egész nap csak sírok és ha rá gondolok hogy együtt vannak vagy ha csak látom hogy beszélgetnek vagy bármi, rosszul leszek..Az a lány nagyon szép én meg folyton azon agyalok hogy el fog hagyni a barátom miatta :( Pedig tudom hogy ő nem olyan, de akkor is..2013. aug. 9. 16:52
11/11 anonim válasza:
Hát hallod-e most nagyon figyel ide !!!
Ha a barátom csajal találkozgatna fagyizgatnának meg szivecskéznének ak én már rég szakitotam volna vele... !
Szerintem figyelj oda nagyon meg ha csak barátok akkor miért nem vitt magával téged is ??? Pfff ez elég druva :/ Sajnálak remélem találsz jobbat ennél az idiótánál! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!