Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet valahol a neten ingyenes...

Lehet valahol a neten ingyenes juharszirup termékmintát rendelni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok milyen de ha esetleg nem ízlik nem akarom hogy 1200-ért 1 teljes liter maradjon a nyakamon, lehet valahol termékmintát rendelni?
2009. okt. 26. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol vennél 1200-ért egy liert? Jó esetben 250 mililiter kerül 1600 forintba! Ingyen sehol nem kapsz.
2009. okt. 26. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Ma láttam a Tescóban Juharszirup izesítésű (xD) cuccot, 3% juharsziruppal...

De meg lehet valahol kortolni?

2009. okt. 26. 20:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben - viccen kívül - bevonulnék a Teszkóba egy kispohárral, kibontanám és belehörpiznék. Ma is megettem egy tábla csokit, és ha akartam volna, akkor valahol valami félreeső polcra levágtam volna. De persze kifizettem, csak sok mindent kellett vásárolni, nekem meg csokihiányom volt :-) Egy szó, mint száz, az áruházban uralkodó kaotikus állapotot fordítsd önmagad hasznára.

Amúgy tavaly Mikulás előtt is egy fazon megkérdezett egy eladót valami csokiról, hogy mit tartalmaz, mi van benne. Az eladónak gőze sem volt, gyakorlatilag megvonta a vállát. Erre az ipse felbontotta és megette, mert nem kapott választ a kérdésére, ami szerintem nem véletlenül lett feltéve - akár az unokája élete is múlhat rajta, vagy mittudomén. Tehát ez a jelenség nem újkeletű, ergo nyugodtan :-)

2009. okt. 28. 23:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Bocs de...ez nem az én stílusom.

Amúgy az eladónak miért kéne tudnia minden termék összetételét?

2009. okt. 29. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy nem tudja, mert hiszem tényleg, honnan kéne tudnia, sokkal nagyobb baj az, hogy szarik az egész kérdésre, nem is érdekelte egy percig sem, hogy a vásárló mit kérdezett. De te tudod...
2009. okt. 30. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!