Valaki el tudja magyarázni, hogyan zajlik ebay-en a fizetés?
1. kinézed a terméket amit megszeretnél venni.
2. Ha licitálós termék akkor licitálsz rá, remélve te leszel a szerencsés aki végül megveheti
3. Megveheted licit nélkül is a megadott árért.
4. Rákattintasz kitöltöd az oldalt, és paypalon keresztül átutalod a pénzt. Ha van postaköltség akkor annyival több pénzt kell utalnod
5. Kapni fogsz egy üzenetet hogy a pénzed átment, és az eladó írni fog hogy most rakta postára
6. szépen vársz míg megjön a csomag.
Ezt nagyon köszönöm!
Még annyi, hogy ha én megnyerek egy aukciót, de ő nem tüntette fel, hogy nemzetközi szinten postáz, akkor mi van?
Én eddig még nem találkoztam olyan termékkel ahol nem lett volna feltüntetve a szállítási lehetőség.
AKi külföldre is szállít, az le írja. Aki nem szállít külföldre, és nem látod a leírásban, azt még a licitálás előtt meg kell kérdezni az eladótól. Szállít-e X helyre?? Ha nemet mond, akkor el kell állni a licittől?
Mindent meg kell kérdezni az eladótól.
Ha már megnyerted a licitet, de nincs feltüntetve a szállítás, akkor sürgősen kérdezz rá az eladóra, hogy a szállítást hogy oldjátok meg.
Vagy kivételt tesz és elküldni neked (természetesen te fizeted a postaköltséget) vagy azt mondja nem megoldható a nemzetközi szállítás, így visszalépsz. Az eladó meg eladja annak a licit terméket aki "második" lett...
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Már csak azt nem értem, hogy ha úgy is a paypal szállít és én fizetem a szállítási költséget, akkor egyesek miért nem postáznak bárhova?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!