Miért vagyok én ennyire szerencsétlen?
egyedül az a bajod hogy szerencsejáték függő lettél
ne akard vissza nyerni azt a pénzt mert nem fog sikerülni csak még több elmegy törődj bele és felejtsd el a tippmixet
mindenkinek vannak szar dolgok az életébe, amit legszívesebben egy gombnyomással törölne... Próbáld meg megtalálni az apró örömöket, amik ha nem is jelentnek olyan sokat, de mégis löketet adnak ahhoz, hogy végig csináld a hét összes napját.
Nem rossz indulatból, de őszintén most ez a monológod megnevettetett :DD annyira emlékeztet magamra , akár ikrek is lehetnénk xdd...eltekintve attól, hogy én lány vagyok
Kis érdekesség: 3 napja teszem a mixeit a gyereknek, amíg nem tettem bejött, mint ahogy írtam, ma is tettem, most lett vége az utolsó meccsnek, vajon mi lett a vége? Igen, elment. Mai nap: -4000Ft
Ez valami vicc. Tegnap lesérül akit tettem teniszbe, azon megy el. összvissz: -8000Ft kuka mindent beleszámítva. Ja meg azt kihagytam, hogy egyházi rendezvényen(!) lopták el 4000 forintomat! :D Van ilyen?:D
amugy hidd el Mr. Szerencsétlenség, hogy igenis tudnál apró, icipici örömöket találni :)) Keress magadnak egy lányt, aki igenis képes jókedvre deríteni ;))
és szerintem hagyd a fenébe a tip mixet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!