Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok én ennyire...

Miért vagyok én ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Felsorolok néhány dolgot, hogy milyen az életem, hogy milyen ember vagyok, és mégis mekkora szerencsétlenség az egész életem eddig, és mennyire elegem van már most.. Már 17 éves fiú vagyok, körülbelül 3-4 éve hiszek Istenben (lehet nevetni az idiótáknak, nagyon ciki.) elvesztettem az egyik szülőmet, ez már alapból egy olyan dolog ami megváltoztatott, és ez is elég nagy szerencsétlenség. 17 év alatt egy barátnőm sem volt, hiába mondják/tudom, hogy jóképű vagyok, de kavartam vagy 4-5 lánnyal, a vége mindig az volt, hogy talált magának mást miközben egyre közelebb kerültünk egymáshoz.. Van még bőven, de ezek mellet kiemelkedik még az iskola is. Minden áron ebbe az iskolába akartam jönni amelyikbe most vagyok. Mennyit imádkoztam érte jajj... Most meg azért imádkozok, hogy legyen már vége, mert ilyen osztályközösséget kifogni mint ez, meg ezek a tanárok, hát hányingerem van. Egy igaz barátom sincs mindezek mellett. A most következő tényező az életemben még aktuális: tettem egy tippmixet kb 1 hónapja, nyertem is vele 11.000 forintot, és gondoltam beforgatom, hátha nyerek még vele. Jó ez szép lassan el lett bukva, Most már a meglévő pénzemből tettem az utóbbi 1 hétben. Mindig oldalakról nézem, most egy olyat fogtam ki aki 1 hete minden nap nyert. Jó eddig minden szép és jó, megtettem nemrég az egyik szelvényét amit ő is tett, és elment, gondoltam megteszem a következőt, ez biztos csak véletlen volt. A gyerek az elmúlt 1 hónapban 20 meccséből 1 ment el, amióta teszem minden 2. elmegy neki, és elmúlt héten 1-et nem tettem amit ő is rakott, az bejött, amióta teszem a tippjeit mind elment. Én nem értem, hogy lehet valaki ennyire szerencsétlen? Miért én? Már benne van kb 10-12.000 forintom, de azt honnan fogom visszakapni? Spórolt pénzemből ment el, amiből szeretnék majd venni egy-két dolgot.Ja! De lemerem fogadni, ha holnap nem rakom meg a tippjeit, akkor bejön!!! Ki is próbálom, majd leírom, hogy mi történt. :DD Még egy ilyen világi szerencsétlent. Mindig is próbáltam úgy élni, hogy ne sértsek meg senkit, legyek jó mindenkihez, ne indítsak el egy rossz cselekedetemmel mások életében egy lavinát(pillangó effektus). Néztem olyan filmeket amik az életre tanítanak, rendesen élek, nem cigizek, berúgva se voltam soha, és mégis mindenben-nem is találok rá más szót- szerencsétlen vagyok. Anyám csak nevet rajta, hogy már megint elment, meg valamelyik nap elkezdtem már "kínomban" ordibálni, hogy MIÉRT MINDIG ENGEM VER AZ ISTEN?, de ő nem vette komolyan azthitte csak hülyéskedek.. Nem. Komolyan, mért az jár szerencsétlenül aki jó próbál lenni? Annyira elegem van már most.. Ez nem önsajnáltatás, ez az igazság, lehet itt mondogatni, hogy mit rinyálok? Ez van, ez nem rinya..
2013. aug. 7. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egyedül az a bajod hogy szerencsejáték függő lettél

ne akard vissza nyerni azt a pénzt mert nem fog sikerülni csak még több elmegy törődj bele és felejtsd el a tippmixet

2013. aug. 7. 22:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, van itt 10.000 Forintnál nagyobb is, mint leírtam.
2013. aug. 7. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:

mindenkinek vannak szar dolgok az életébe, amit legszívesebben egy gombnyomással törölne... Próbáld meg megtalálni az apró örömöket, amik ha nem is jelentnek olyan sokat, de mégis löketet adnak ahhoz, hogy végig csináld a hét összes napját.

Nem rossz indulatból, de őszintén most ez a monológod megnevettetett :DD annyira emlékeztet magamra , akár ikrek is lehetnénk xdd...eltekintve attól, hogy én lány vagyok

2013. aug. 7. 22:33
 4/11 A kérdező kommentje:

Kis érdekesség: 3 napja teszem a mixeit a gyereknek, amíg nem tettem bejött, mint ahogy írtam, ma is tettem, most lett vége az utolsó meccsnek, vajon mi lett a vége? Igen, elment. Mai nap: -4000Ft

Ez valami vicc. Tegnap lesérül akit tettem teniszbe, azon megy el. összvissz: -8000Ft kuka mindent beleszámítva. Ja meg azt kihagytam, hogy egyházi rendezvényen(!) lopták el 4000 forintomat! :D Van ilyen?:D

2013. aug. 7. 22:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja, plusz poén, hogy ami most ment el, akikre fogadtam 4 kapufát, és egy kihagyott büntetőt rúgtak. Mindegy, már én is csak röhögök rajta.
2013. aug. 7. 22:43
 6/11 anonim ***** válasza:
xddddddddddddddddd OMG ez nem igaz xdddd most komolyan egyházi rendezvényen loptak tőled?
2013. aug. 7. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
hidd el, ezen már tényleg jobb csak nevetni :DD
2013. aug. 7. 22:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen, az még csak szerencse, hogy a telefonomat otthagyták.. Apró örömöket meg hagyjuk, abból kevés van. :D
2013. aug. 7. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
:DD legalább a telefonodat otthagyták :DDDDD
2013. aug. 7. 23:04
 10/11 anonim ***** válasza:

amugy hidd el Mr. Szerencsétlenség, hogy igenis tudnál apró, icipici örömöket találni :)) Keress magadnak egy lányt, aki igenis képes jókedvre deríteni ;))

és szerintem hagyd a fenébe a tip mixet...

2013. aug. 7. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!