Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Péntek 13. Ki mit tud róla?

Péntek 13. Ki mit tud róla?

Figyelt kérdés
Létezik?Mármint az átok?Tényleg fura dolgok történnek,vagy csak véletlenek? Kérdezi sok ember. Velem történt már kétszer is ilyesmi.Az osztállyal nyár fele voltunk táborban,amikor volt ez a Péntek 13.Hotelben aludtunk,kettesével.És és a barátnőm a fölszinten,a 6os szobában,az emeleten a 13as szobában egy másik barátnőm azzal a lánnyal,akinek az anyja a hotel tulajdonosa.Ez mellékes. Na és mi hallottuk,a szobában este,hogy a csap megeredt.Nagyon megrémültünk,egyikünk sem mert kimenni az ágyból.Csak néztünk egymásra -féltünk-. Sikerült elaludnunk,és másnap mondják,hogy a 13as szobában is ez volt a csappal,és hogy azok a lányok átmentek egy másik szobába.Tiszta hihetetlen volt.De az már félelmetesebb volt,amikor két évre rá megint abban a szállodában szálltunk meg,és most nem is tudom melyik szobában,de egy másik barátnőmmel voltam.Mellékes.A lényeg,hogy már megint kifogtuk a péntek 13at.:S Bakter...mondtuk... Átmentünk egy másik szobába,mert a tanár megengedte,hogy máshol aludjunk.abban a szobában is két ágy volt,de minket nem zavart.A kétágyas szobában voltunk..hányan is...6an.Sokan a földön.Én félős voltam,az ágyon maradtam,az ágy közepén,két oldalamon barátnőim.Fölöttem a lámpa.Hát...beszélgettünk ilyen dolgokról,hogy mi van az univerzumban...közben néztük a TV-t.Egyszer,szerencsére nem a TV-vel lett gond,hanem a lámpa elkezdett pislákolni,és kialudt.Mindenki sikonyált,én csak megálltam a fejlődésben,és akkor jöttem rá -PÉNTEK 13 VAN- nagyon féltünk,megpróbáltuk felkapcsolni,de már nem égett.Reggel viszont már ugyanúgy fel lehetett kapcsolni.Érdekes nem? Veletek mi történt ezen a napon? Vmi félelmetes? Történeteket kérek,lehetőleg igaziak legyenek!:O:P
2009. okt. 26. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:
gondolom a 13mas és a 6os szoba igen közel helyezkedik egymáshoz, valahol fölötte lehet...a 2ik történet meg nem érdekes, megesik az ilyen, nem ég ki teljesen az izzó.
2009. okt. 26. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Hmm...

Péntek 13., naiv emberek rettegett napja.

-ennyi-

2009. okt. 26. 13:58
 3/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem igaz,hogy olyankor balszerencsés dolgok történnek stb. az egész kitaláció és ha mégis vmi történik akkor az vagy totál véletlen vagy annyira bebeszélik maguknak és a bebeszélésnek nagy ereje van. ennyit erről. ha kitalálnák hogy pl augusztus 5-e szerencsétlen nap,akkor az emberek elhinnék.
2009. okt. 26. 14:51
 4/9 anonim ***** válasza:
velem csak az szokott történi néha(néhány évente) hogy akkor van a névnapom:D
2009. okt. 28. 20:57
 5/9 anonim ***** válasza:
a legfurcsább dolog ami történt velem péntek 13.-án hogy találtam ezer forintot a földön
2009. nov. 15. 20:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Most pénteken ugye 13.a volt,és mindenből írtunk dolgozatot.Töri,irodalom,nyelvtan,föci,angol,még tesiből is leosztályoztak minket.
2009. nov. 15. 21:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Félév közeledtével ez igen szokványos, egyébként ne ferdíts, mert mindenből nem lehet egyszerre
2009. nov. 16. 12:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor születtem,ennyi :p
2010. júl. 21. 19:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igazán köszönöm ezt a sok remek választ.Legközelebb csak normálisakat,jó? Azt a napot meg nem ferdítem mert igenis mindenből írtunk,úgy lehet,h néhány kisdolgozat,ha jól tudom csak 3 nagydogát nem lehet írni.-ennyi-
2010. júl. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!