Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Használjátok a második kereszt...

Használjátok a második keresztneveteket?

Figyelt kérdés
Nekem is van 2 keresztnevem Pl.:X Y Z de a Z nem használom,és nem is írom le mindenhol.viszont nem baj ha nemírom le egy papírra ahol lehet nyerni?
2009. okt. 26. 12:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy van, de nagyon sok ismerősömnek van kettő. Kb fele-fele arányban vannak, akik csak az egyiket, illetve akik mindkettőt használják.

Hivatalos papírokon fel kell tüntetni mindenképp, az ilyen sorsolós izéken meg hát... nem mondom, hogy úgyse nyer senki, de nagy tétje nincs a dolognak. Ha biztosra akarsz menni, sztem írd rá, abból nem lehet baj.

2009. okt. 26. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt a kérdést már egyszer feltetted. Vonalkódokat vagy miket akarsz elküldeni. Ha nem akkor bocsi.

Én nem használom a harmadik nevem, csak akkor, hogyha hivatalos.

2009. okt. 26. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3 kereszt nevem van,és abból az elsőt és a harmadikat használom,de hivatalos papíroknál kiírom mindhármat.
2009. okt. 26. 13:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Két keresztnevem van, és mindkettőt használom :)
2009. okt. 26. 13:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem én voltam a vonalkodós,olvastam én is.Csakhogy én sem írtam a 2keresztnevet egy ilyen játékra.Lehet hogy ellenőríznek,nem?
2009. okt. 26. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!