Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van olyan aki nem ismeri az...

Van olyan aki nem ismeri az órát csak a digitálisat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 26. 12:48
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem olyan nincs. Legalább is akik jártak általános iskolába azok közt nincs, mert ott megtanítanak mindenkit az analóg óra ismerésére.
2009. okt. 26. 12:53
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem tudom. Nekem van egy barátnőm, aki órán mindig kérdezi, hog mikor csengetnek. Mondom neki: ott a falon az óra. Erre elhallgat és pár perc múlva megint megkérdezi, és így tovább, ezért elmondom. Az órára meg nem is néz rá. És 16 éves. És egy kicsit fogyatékos is, de 5-ös tanuló. Biztos az agyára ment a sok tanulás.
2009. okt. 26. 13:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos ismeri mindenki. De, most nevetni fogsz, nekem például gondot okoz a hagyományos óra leolvasása:)))) Ránézek a számlapra és sokszor nem tudom abban a másodpercben megmondani, mennyit mutat. Pár másodpercet gondolkodnom kell, mire értelmezni tudom a mutatók állását. Biztos az agyam működésében van egy kis hiba nem tudom a látott képet azonnal számmá formálni. Pedig két diplomám, két nylevvizsgám van, tehát nem a szellemi képességeimmel van gond :))) Ugyanakkor jobban tetszik a hagyományos óra, mint a digitális, ezért a karórám is ilyen.
2009. okt. 26. 13:24
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát én se nagyon tudom leolvasni valahogy sose volt rá szükségem most nagyjából letudom olvasni de nem egyszerre
2009. okt. 26. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
hát, o.társam és egyik ismerősöm abszolút nem ismeri az analóg órát..:D mókás:)
2009. okt. 26. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont, hogy a rendes órát bármikor le tudom olvasni, de a digitálissal van, hogy néha elakadok... :)
2009. okt. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!