Miért finomabb a fürdőszobában a csapvíz, mint a konyhából jövő?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy ha a konyhából engedek hideg vizet az mindig "fos" íze van :D nem szeretek onnan venni vizet csak a fürdőszobából mert onnan sokkal finaomabb a víz, ti is így vagytok vele? :D2013. aug. 7. 10:45
1/3 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet. Szerintem azért, mert a nekünk a fürdőszobából megy a víz mindenhova a házban és hamarabb oda ér a fürdőszobába a friss csapvíz, mint a konyhába. Nálunk a konyhába még 15 perc kiengedés után is "fos" íze van a víznek. Én is jobban szeretek a fürdőből inni. :DD
2/3 A kérdező kommentje:
de jó hogy nem csak én vagyok ilyen pervi :D
2013. aug. 8. 20:31
3/3 anonim válasza:
Én panelban lakom és dettó. Itt két teljesen külön csövön jön a földszint felől a víz, egyik csőre csak konyhák vannak kötve egymás fölött, másikra meg fürdőszobák. A fürdőszobai csövön nyilván állandóan jár a víz (zuhanyzás, mosás), a konyhaiban alig, nem csoda, hogy állottabb. Hogy ez családi házban mennyire jön ki, nem tudom. De akár más anyagból is készülhet a cső, vagy az a szakasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!