Mennyibe kerül 1 SZÁL cigi?
Figyelt kérdés
ha pl egy doboz 600 ft,és van benne 19 szál,akkor mennyi 1 szál?2009. okt. 26. 10:37
1/7 anonim válasza:
Szia! Ha mondjuk pl. pall mall-t veszel, (ami legutóbbi vásárlásomnál 570 volt), ott pont 30Ft egy szál - szóval olyan 35 környékén lehet a 600 Ft-osnál. Viszont ha a valós értékére vagy kíváncsi, akkor azzal számolj, hogy egy doboz cigi előállítási ára a licensztől függően 20-30 Ft. Szóval pár forint egy szál... a többi adó.
2/7 anonim válasza:
Az életedbe kerül előbb utóbb, ne számolgass! És a mi adóforintjainkba, amiket egyébként hasznos célokra fordítana a kormányzat!
SZEG a koporsódba a FŰ alá!
3/7 anonim válasza:
vazze nem tudsz elosztani
600 at 19-el?
az előzőnek igaza van tényleg koporsószög
én nem is értem hogy mi a jó benne
4/7 anonim válasza:
feltehetően még csak 6 éves vagy, ha nem tudsz osztani, tehát ne a cigivel foglalkozzál
5/7 anonim válasza:
az én esetemben kb 10forintra jön ki egy szál, mert töltöm.
de ha szálra akarsz vásárolni, ne is számolgass, mert nemhiszem, hogy van még olyan hely, ahol lehetne.
6/7 anonim válasza:
de jó is lenne ha még 600ft lenne egy doboz cigi.. :D
7/7 Nagy Pávián válasza:
óóó 570 ft a pall mall...most mennyi is? 930?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!