Naruto Shippuden-ben a végső harc Naruto és Sasuke között melyik részben lesz? (többi leírásban)
Ma keresgéltem youtube-on és nem akartam rá találni de végül sikerült erre videóra :
http://www.youtube.com/watch?v=FwXXw4gKbS8
Igaz hogy a videó egy amv de ha a 3:00 perctől nézitek akkor már olyan jelenetek vannak benne amiket még nem mutattak a sorozatban....és ez miért baj??? mivel a Naruto Shippuden fele erről szól hogy mindenki mondogatja Narutonak hogy mi lesz ha Sasuke megtámadja Konohat vagy a barátjait,és valamiért engem is érdekelni kezdett hogy mégis milyen lehet mikor a 2 legerősebb ninja egymásnak esik...:/
Mi az amit eddig megtudtam abba a rövid spoiler jelentbe:
1. ugyanott fognak harcolni mint régebben asszem 2-3 éve mikor Sasuke elment és Naruto megakarta állítani
2.hogy a végső támadásuk egy sima chidori és egy rasengan lesz(mondjuk én másra számítottam de mind1)
3.egyikük sem hal meg de naruton lesz 2-3 nagy vágás de túléli
Ha már a várva várt párharcot amire rég várakoztam sikerült ki spoilerezni akkor hagy tudjam már meg hogy melyik részben lesz...
1.kommentelő : de a sorozatban Sasuke megesküszik hogy elpusztítja Konohat és Narutot is.Akkor valamikor csak összefognak csapni vagy nem??? Mert én indavideón követem a Shippudent és ott még javában zajlik a háború.Vagy talán valamelyik Ovaban van benne ,még azt tudom elképzelni :D
2.kommentelő: ,,fan art,, hát most mondhatjuk azt is hogy valakik megcsinálták de...de akkor mi értelme lett volna,ha nem is van benne a sorozatban?
Mi értelme? Hát mert tök jó videó lett..:)
Am szerintem azért fognak harcolni hogy ki legyen a Hokage
Ezt nem lehet előre tudni hogy mi lesz,,,Még az is rejtély mik Sasuke valódi szándékai,,,,
1. vagyok, hidd el jobban tudom, olvasom a mangát és nézem az animét mindent tudok a narutorol!
SPOILER
nagato pusztitja el konohát, nem sasuke, a háború csúcspontján meg sasuke visszatér segíteni narutoéknak
szoval, hidd el nincs végső harc :)
Jól mondja az 1-es
A jelenlegi helyzet ez...:)
De még történhetnek dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!