Hárman vagyunk barátnők, és valamilyen beceneveket szeretnénk?!
Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok például, hogy fairy, queen, princess..
plázacicák vagyunk..:$:D belátjuk...szóval ilyen neveket szeretnénk
3L/17
Bp.
2009. okt. 26. 09:14
3/14 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a plázacicázást. Ez a kurvä modern átírata.
Nevezzük már nevén a dolgokat.
Három buta ribancnak kell becenév...
4/14 anonim válasza:
ribancok, hülye pitsák, plázapitsák, faszhiányosok, hülye kurväk, prostik, hivatásosak, apu pénzét költjük, stb....
5/14 anonim válasza:
ri.banc, k.urva, p.ondró, f.aszopó, szívlapát pozitív, hullajelölt, a társadalom tökéletesen haszontalan tagja.... Tetszenek? mert szerintem találóak :)
6/14 anonim válasza:
A plázacicákat golyószóróval kéne ritkítani, bár még 1 golyót sem érnek meg, úgyhogy egymás mögé kell állítani az remélni hogy minnél többön átmegy!
8/14 anonim válasza:
ribi 1
ribi 2
ribi 3
háromig csak tudtok talán számolni?
9/14 A kérdező kommentje:
kapjátok be
2009. okt. 26. 12:36
10/14 anonim válasza:
kur.va, pic.sa, rib.anc
Én azért így nem vállalnám fel, hogy plázacica vagyok. Hálistennek én még normális vagyok!! :D:D
Gázok vagytok!! :D:D
Ne csodálkozz, hogy ilyen válaszokat kapsz.
Ja és vedd elő. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!