Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti nem rémültök meg ettől?

Ti nem rémültök meg ettől?

Figyelt kérdés
Szóval arrol lenne szó, hogy nem rémisztő rágondolnotok, hogy örökre meg fogtok halni kb. úgy mikor alszotok?

#alvás #halál #megrémülni
2013. aug. 6. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Ha f.sok tőle akkor elkerülöm? Nem. Mást nem tehetek, csak elfogadom a helyzetet és próbálom élvezni az életet ahogy lehet.
2013. aug. 6. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

én mindig elgondolkodok hogy mi lesz akkor az érzéseimmel meg a gondolataimmal, (leginkább a fájdalom-,hideg-, meleg- és éhségérzet, ami nélkül nem tudom elképzelni a dolgokat)

De ha belegondolsz... lehetetlen hogy csak úgy legyél, meg hogy ne legyél, persze mielőtt megfogantál is semmi voltál akkor miután meghalsz is semmi leszel de így belegondolni hogy hirtelen nem látsz, nem hallasz, nem érzel, nem gondolkodsz az fura, lehetetlen :D

2013. aug. 6. 18:39
 3/4 Skywalker33 ***** válasza:

Baromság!

Nincs halál, használd az internetet értelmes dolgokra is és ne a hasonlóan tudatlanokat kérdezgesd!

Az élet odaát sokkal szebb mint itt, az a kihívás hogy lefokozott tudattal kell itt elvégezni tudatosan a dolgunkat, például hogy utánna jársz ennek a kérdésnek ami manapság már gyerekjáték.

persze nem biztos hogy megérted...

t.

2013. aug. 7. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor csak én vagyok ilyen!:D

Amugy kösz a válaszokat!:)

2013. aug. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.