Hiszel a leghőbb vágyadban?
Igen, hiszek. Nekem az az álmom, hogy nagyközönség előtt táncolhassak, bármit, és bárhogyan. És tudom, hogy egyszer valóra fog válni, addig meg szorgalmasan gyakorlok. :) Már miért ne lehetnél rajzfilmrajzoló? Szerintem a legfontosabb dolog az életben, hogy kövessük a céljainkat, és az álmunknak éljünk. És ha te ezt szeretnéd... Csak tegyél is érte. :) Rajzolgass, mutasd meg az embereknek amit alkottál, küldd be vlhova. :) Egy nagyon ismert idézetet tudnék ajánlani:
"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."
nekem több is van
a híres gitárjátékos
b híres zongora játékos
c híres filmrendező
de sajnos egyik sem fog beteljesülni :(
Szerető családapa, akire felnéznek a családtagjai, és barátai.
Mivel ezt én sosem kaphattam meg, szeretném ha más megkaphatná.
16F
Hiszek. Hiszen álom nélkül nem ember az ember. Aki azt mondja nincsenek álmai, az hazudik, mert "mindenkinek van álma...".
Ezeket tudom neked ajánlani:
"Megcélozni a legszebb álmot,
Komolyan venni a világot,
Mindig szeretni és remélni,
Úgy érdemes a földön élni."
"Kövesd a megérzéseidet, ahogy a régi hajósok követték a csillagokat. Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz"
"Ma mosoly, holnap könnyek,
Ma még nehéz, holnap már könnyebb.
Nézz az égre, a legszebb fényre,
Láss egy álmot, s harcolj érte!"
Hiszek benne, igen. Próbálok tenni is érte, hogy így legyen! Én fotós szeretnék lenni *.* Remélem, teljesül, mert azt mondják jól fótózok. :/
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!