Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hiszel a leghőbb vágyadban?

Hiszel a leghőbb vágyadban?

Figyelt kérdés
Vagyis úgy értem hogy elhatározod hogy mi akarsz lenni,és te az is leszel?Én rajzfilrajzoló szeretnék lenni,hiszek benne hogy egy nap valóra válik.De lejhetséges ez?
2009. okt. 25. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
én maximálisan. és igaz ugyan, hogy sokan azt hirdetik, ha nagyon akarja az ember, és igazán akarja, akkor eléri, megvalósul, meg ilyenek. ennek ne dőlj be, a hit csak arra való, mert hit nélkül nem érdemes csinálni semmit. de a csinálás lesz az, ami miatt valóra válnak a dolgok.
2009. okt. 25. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hiszek. Nekem az az álmom, hogy nagyközönség előtt táncolhassak, bármit, és bárhogyan. És tudom, hogy egyszer valóra fog válni, addig meg szorgalmasan gyakorlok. :) Már miért ne lehetnél rajzfilmrajzoló? Szerintem a legfontosabb dolog az életben, hogy kövessük a céljainkat, és az álmunknak éljünk. És ha te ezt szeretnéd... Csak tegyél is érte. :) Rajzolgass, mutasd meg az embereknek amit alkottál, küldd be vlhova. :) Egy nagyon ismert idézetet tudnék ajánlani:

"Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."

2009. okt. 25. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

nekem több is van

a híres gitárjátékos

b híres zongora játékos

c híres filmrendező

de sajnos egyik sem fog beteljesülni :(

2009. okt. 25. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerető családapa, akire felnéznek a családtagjai, és barátai.

Mivel ezt én sosem kaphattam meg, szeretném ha más megkaphatná.

16F

2009. okt. 25. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Hiszek. Hiszen álom nélkül nem ember az ember. Aki azt mondja nincsenek álmai, az hazudik, mert "mindenkinek van álma...".

Ezeket tudom neked ajánlani:

"Megcélozni a legszebb álmot,

Komolyan venni a világot,

Mindig szeretni és remélni,

Úgy érdemes a földön élni."

"Kövesd a megérzéseidet, ahogy a régi hajósok követték a csillagokat. Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz"

"Ma mosoly, holnap könnyek,

Ma még nehéz, holnap már könnyebb.

Nézz az égre, a legszebb fényre,

Láss egy álmot, s harcolj érte!"

2009. okt. 25. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hinnék benne, akkor nem lenne az a vágyam! Igen, hiszek benne! Híres akarok lenni és mindenkin segíteni, kicsit megváltoztatni a világot...
2009. okt. 25. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Hiszek benne, igen. Próbálok tenni is érte, hogy így legyen! Én fotós szeretnék lenni *.* Remélem, teljesül, mert azt mondják jól fótózok. :/

16/L

2009. okt. 26. 10:48
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2009. okt. 27. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!