Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy küldhetném haza a barátnő...

Hogy küldhetném haza a barátnőm, ha átjön?

Figyelt kérdés

Örülök neki ha átjön meg nagyon szeretem de az a baj hogy ahányszor átjön mindíg 4-5-6 órát marad és azért az esti film elött én is szeretnék egy 20 percet magamnak a neten, meg szeretnék foglalkozni a dolgaimmal is kicsit, szóval hogy lehetne finoman mondani, hogy nem olyan sokáig maradjon?

(ja és hogy ne legyen félreérthető, én is lány vagyok itt ilyen legjobb barátnő dologról van szó, nems zerelmi kapcsolatról)

2009. okt. 25. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pl. mondd neki, hogy új napirendet csináltál magadnak, mert néha kicsit elúszol a dolgaiddal. Minden nap (pl.) 7-kor mész fürdeni, hogy időben készen legyél. Aztán 3/4 7-kor nézz az órádra és mondd neki, hogy ne haragudj, de most már készülődök, majd holnap folytatjuk, vagy valami ilyesmit.
2009. okt. 25. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
hát mi a legjobb barátnőmmel mindig megbeszéljük, hogy ne legyen félreértés: pl.: max fél ötig, mert utána edzés, 4-ig mert anya arra jön haza, lehetsz 6-ig de tovább ne mert sötét lesz, stb....
2009. okt. 25. 20:17
 3/3 anonim válasza:
Hat ha a legjobb baratnod,akkor siman megmondhatod neki.Legy oszinte,szerintem megerti.
2009. okt. 25. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!