Ha napi 2 órát zongorázom akkor még lehetek zongora művész? 5 éve zongorázom.13/L
Simán, ha aktívan és hatékonyan gyalorolsz! A tehetség az abszolút hallás a zenei érzék mind kifejleszthető. Szóval semmi akadály. Az, hogy gyerekortól kell kezdeni az is hülyeség. Én is zongorázom 2 éve 14 évesen kezdtem azóta már zeneiskola 5. be járok, és ott kellett hagynom a zongoratanárom, mert nem tudott újjat tanítani. Nekem is vannak elképzeléseim a zenei pályáról, sőt legszívesebben oda mennék, és tudom ha azt szeretném és teszek is érte akkor úgy is lesz, tehát viszlát a színpadon:) Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon egy megjegyzéssel eggyátalán nem biztos, hogy igaza van. Az pedig nagyon szép, hogy ennyit zongorázol egy nap. Nem tudom hogyan gyakorolsz mert az számít a legtöbbet. Akadály sosincs. Előnyös ha van angolmechanikás zongorád, vagy nagyon jó pianínód. Tudok egy honlapot ahonnan letölthetsz egy nagyon hosszú szöveget ahol a zongorahanglástól kezdve az izzadt újjak kontrolálásáig nagyon sok minden van, csak sanos nagy része még angolul(ezért nem vagyok még zongoraművész;)/egészen;)/) nem tudom mikorra lesz lefordítva a többi de már nagyon várom. Nekem megvan az egész ha kell elküldöm, ha nem sikerül letöltened. Ja el is felejtettem: [link]
Sok szerencsét hozzá nagyon jódolgok vannak az oldalon.
nagyon nagyon köszsönöm az utolsó komit!!:)
Viszlát a színpadon!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!