Váltanak 2 eurót? én úgy tudom igen, de javítsatok ki!
Figyelt kérdés
a nyaralásból maradt ki 2 euróm. azt már váltják nem? én úgy tudom, hogy csak a centet nem váltják egy eurótól kezdve váltanak, de javítsatok ki ha tévedek .2009. okt. 25. 18:20
1/6 anonim válasza:
Nem mindenhol, és ahol váltják, ott is 200 Ft körüli árfolyamon. Viszont sok T-Com-os telefonfülke elfogadja :)
2/6 anonim válasza:
váltják, de megvan, hogy fémpnznél x százalkkal kevesebb az érték, mint papirpénznél lenne, szval jah, vhogy 200 ft körül lehet, pontosan nem tudom, mennyi, de kevesebb mint a rendes érték.
Ez tapasztalat
3/6 A kérdező kommentje:
nekem az is tökéletes : )
köszi a válaszokat : )
2009. okt. 25. 18:43
4/6 anonim válasza:
nálunk a teszkóban lévő pénzváltónál nem váltanak aprót, mondák, de ezekszerint van ahol igen.
5/6 A kérdező kommentje:
végül találtam még 2 eurót, szóval 4et váltattam, és 865 ftot kaptam érte, azt hiszem : )
2009. okt. 26. 19:39
6/6 anonim válasza:
Én belém kotott egy no.hogy itt kérem szépen nem valtanak itt at ennyi penzt-.-" :dDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!