Milyen kamu indokkal kérjek anyámtól 1500Ft-ot?
Figyelt kérdés
Nem szokott adni zsebpénzt vagy csak nagyon ritkán.
De olyan dologra kellene amire biztosan nem adna pénzt.
2009. okt. 25. 17:50
11/25 anonim válasza:
Mond hogy szeretnél adakozni árva gyerekeknek :D
12/25 anonim válasza:
Mondd meg, hogy valaki számodra kedves személynek lesz születésnapja és neki szeretnél venni ajándékot :D
13/25 anonim válasza:
Mire kell?Mi lenne ha elmondanad az igazat?
14/25 A kérdező kommentje:
Meg ismertem már annyira , hogy tudom hogy ARRA nem fog adni pénzt .
De ez a születésnapos nem is olyan rossz.
2009. okt. 25. 18:39
16/25 anonim válasza:
nagyon titkolózol gyerek. nem magamban gondolom csak úgy úgy látom hogy drogra kell a pénz. de mit akarsz venni? bogyót? vagy valakivel közösen zöldet akarsz? leírhatod nyugodtan, anonim az oldal.
17/25 anonim válasza:
tutira óvszert akarna venni xD
18/25 A kérdező kommentje:
:D Nem , egyik sem. Koton van itthon , az amúgy sem 1500ft.
Szilikon spré-re kell. Tudom hülyén hangzik, de ez az igazság.
2009. okt. 25. 19:43
19/25 anonim válasza:
ha arra kellett eddig is, miért volt akkora titok hogy nem mondtad el? ugyanmár kölyök ne nézz hülyének itt senkit:) szerintem is csak a valakitől lenyúlás verzió jöhet szóba de nemtom....sokakakt hajt a kíváncsiság de én mindig csalódtam. nem azt adta egyik sem amire számítottam :/
20/25 anonim válasza:
Miért ne lenne hihető, hogy arra kell neki? Szerintem én sem adnék ilyen hülyeségre (legalábbis általam hülyeségnek tarott dologra) pénzt.
Ha meg drogra kéne neki, akkor nem írta volna azt, hogy már annyira ismeri az anyját, hogy arra a valamire nem adna... Én nem ismerem az anyját mégis biztos vagyok benne, hogy nem adna arra. Szóval tuti nem arra kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!