Tudnátok ilyen animét mondani?
Figyelt kérdés
Olyan animét szeretnék nézni ahol a főszereplők testvérek vagy ha a főszereplő tesója is gyakran szerepel. Nem szerelmi kapcsolatra gondolok mint a kissxsis-ben (tudom hogy csak mostohatesók de akkor is) hanem rendes testvérire és az mindegy hogy piszkálják vagy ölelgetik egymást csak szeressék egymást. A nemük az lényegtelen, de leginkább a báty és húg érdekelne viszont ha nincs olyan más is megteszi. Válaszokat előre is köszönöm :)2013. aug. 5. 01:22
2/8 anonim válasza:
Szentjánosbogarak sírja (Grave of the fireflies) - nagyon durva, de kötelező darab és témába vág.
Gundam: Seed - Nagy robotok, sok puff puff. Később derül csak ki, hogy testvérek.
To-love-ru - komédia, inkább fiuknak
3/8 anonim válasza:
Date A Live
Ore no Imouto Konna ni Kawaii wake ga nai!
Talán Boku wa Tomodachi ga Sukunai!
Onii-chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne!
Bocsi ha nem jóra gondoltam, nem láttam mindegyiket :)
4/8 anonim válasza:
Ha nem konkrétan slice of life-ra gondolsz, akkor ilyen volt a Full Metal Alchemist is. Szerették egymást a testvérek...
Most kezdtem el nézni a Rozen Maident, abban is van egy testvérpáros. De ez sem annyira slice of life.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem csak a slice of life-ra gondoltam :) az anime műfaja bármilyen lehet csak legyen benne az is amit írtam azaz testvérek. Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)Ha esetleg még van írhattok :)
2013. aug. 5. 15:48
6/8 anonim válasza:
A Grave of the Firefliest én is nagyon ajánlom.
8/8 anonim válasza:
Nem akarom mindenhova a Bleach-et írni mert az a kedvenc animém, de például már az 1. részben arról van szó,hogy felbukkanik az első halálisten és Ichigonak kell megmentenie a hugait, Karin-t, és Yuzu-t. És nagyon sokszor fognak még az animében szerepelni, pl.: legtöbbször mikor vacsorát készítenek Ichigo húgai akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!