Megcsináltam életem legnagyobb hülyeseget?
Ha VALÓBAN véletlenül mentél rá arra a hirdetésre, akkor pont úgy mond el a történetet, ahogy ide leírtad (mondjuk élő beszédben azért használj majd ékezetes magánhangzókat meg ne így ömlesztve mond, ahol illene köszpontozás, ott legyen egy kis szünet, levegővétel), és akkor meg fogják érteni! Mindenképp!
Mondjuk ha máskor majd ilyen előfordulna, ne kezd el őrülten nyomogatni az érintőképernyőt, hanem inkább kapd ki a mobil akkumulátorát - azt minden elintézve. ;)
Viszont ez a kiszámlázás furcsán hangzik - hogy történt valójában?
Szerintem a szüleidnek ezt a részét jóval részletesebben mond majd el, ahogy csak tudod! Pl. kérdezni fogják részletesen, hogy hova kattintottál, miket olvastál, mik láttál - lehet, hogy szinte pixelre pontosan fogják tudakolni, hogy mik jelentek meg a kijelzőn.
Úgyhogy próbálj meg visszaemlékezni PONTOSAN, amire csak tudsz, amennyire részletesen csak tudsz, ÉS MIHAMARABB mond el, mismásolás nélkül - azzal úgyse mennél semmire, és csak rontanál (sokat) a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!