A halhatatlanságért mire lennél képes?
Nem igazán akarnék halhatatlanság, max. olyat aminek van gyenge pontja és meglehet halni, amolyan "minden érmének két oldala van" dolgot. Ilyen ál halhatatlanságot elfogadnék és akár még tennék is érte. Mint a Baccano!-ban ahol ha " megesznek" eggyé valsz azzal aki elfogyasztott, így meghalsz de ugyanakkor még élsz.
Én azért szinte bármit megtennék ha én uralhatnám a halált. Ha én dönthetném el mikor halnék meg -ezt változtathatnám, de ha eljön az idő akkor az az én döntésem lenne.
Ez mint mondtam szinte, ha nem bármit megtennék.
Inkább halál mint élet.
A Vámpírok meg ezek a lények halottak akik élnek. Szóval számomra ez csábítóbb.
halhatatlanság csak első hangzásra jó ötlet
elég belegondolni, földrengés és évezredekig a Föld alá kerülsz, mivel mondjuk senki nem talál meg senki
milliónyi eset van mikor adott szituációban a halál a megváltás
ha halhatatlan vagy attól még érzel fájdalmat stbstb
a legjobb megoldás, ha szabadon választhatnád meg a kikapcsolást alias halál
sajna ez nem igazán adatik meg
Hát nem tudom... nekem nem kéne. Kicsit hosszabb élet, fiatalon, mondjuk 200 év? Talán.
Ugye van az a rész, amikor végig kell nézni, hogy életem szerelme,barátaim,gyerekem, kutyám, mindenkim meghal. Teljes elidegenedés a változó világtól, emberi kapcsolatok ellehetetlenedése... Szívás? Mint a torkosborz. (Eh, az Rozsomák, öhöhöhöérted?)
Aztán van az a rész, hogy regenerálódik-e a testem betegségekből, sebekből, stb. Dorian Gray kóddal persze tuti, nem csak azért, mert cééép vagy, hanem mert mondjuk nem rohad ki az összes fogad az első 50 évben.
No meg hát a halál megváltás is lehet, nem csak a fizikai kínoktól. Vannak helyzetek, ahol tényleg csak ez az egyeteln normális választás.
Áh, valakit elveszíteni akkor is fogsz. A szerelem szép dolog, de barátok, gyerekek, stb. hosszú távon nagyon durva. Ha egy-két ember veled is tarthatna a halhatatlanságba, egy idő után egymás agyára mennétek. A egyéb, új kapcsolat meg a korkülönbség miatt necces.
Meg agyban technikai szinten haladni nagyon nehéz. Nézem az öreganyámat a net előtt, és jajistenem de esetlen, olyan kérdései vannak... Nam most képzeld el, hogy ő azért már gépekkel, telefonnal, tévével, konzervkajával nőtt föl. Na most kérdés, hogy meddig bírnád tartani az iramot a korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!