1/2 csokeszx2 válasza:
Szerintem sokkal jobb játékos Gareth, nem azt mondom hogy Neymar egy rossz játékos de nézzük már meg hogy játszanak... Neymar egy brazil bajnokságban ahol ilyen noname játékosok vannak kb... jó azért vannak ott is nagy nevek pl Ronaldinho, de elég gyönge bajnokság, Bale viszont angolba tolja világ egyik legjobb bajnoksága, és még bajnokok ligájában is szerepelt pár éve nem is tudom hány gólt szerzet az inter ellen... Szóval szerintem jelenleg Bale sokkal jobb játékos, kiváncsi leszek hova fog eljutni Neymar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!