Ez fétis lenne?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket az utálkozó kommentektől kíméljetek!
Fiú vagyok.
Imádom nézegetni más fiúk talpát, cipőjét, zokniját.
Ha elképzelem, hogy rámlépnek, eltaposnak, akkor rendszerint erekcióm van, és felizgulok..
Ez mi??
Komolyan már őrültnek tartom magam a berögződéseim miatt..
2013. aug. 4. 09:18
1/3 anonim válasza:
Ez egy sima lábfétis, vannak akiket a fenék, a cici érdekel, de sokakat a láb. Nem nevezném normálisnak, de általános dolog, és őszintén semmi bajom nincs vele
2/3 A kérdező kommentje:
De a lábfétisnél csak a lábra izgulnak fel, nem arra, hogy valaki rálép valakire...
Nem én akartam, hogy ilyen kialakuljon nálam, azt elhiheted :D
2013. aug. 4. 09:28
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen lábfétis, a többi meg azt jelenti, hogy vonz az alárendelt szerep. És mivel ezt fiú létedre más fiúkkal képzeled el, még meleg is vagy. Ennyi. Pedig a női talpak sokkal vonzzóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!