Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen munka az ideális?

Milyen munka az ideális?

Figyelt kérdés

Most megyek gimnáziumba és most szeretném eldönteni hogy nagyjából milyen munkám lesz hogy azokra a tantárgyakra erősitsek jobban,és ez lenne a kérdés hogy miylen munkák illenek rám. -kiráz a hideg az irodai munkától;kedvelem a matekot és a fizikát;imádom a sportot bár ez nemhiszem hogy kell bármihez is;nem áll messze tőlem a tanulás de nemakarom hogy éjjel-nappal tanuljak tehát emberi mennyiségben a tanulás is jól megy;szeretem az angolt;jó a térlátásom,és csak úgy mellékesen szeretek mindent számokban látni.

Ezek alapján ha tudna valaki segíteni hog milyen munka áll közel hozzám azzal sokat segítene nekem. A rendes válaszokat előre is köszönöm!

2013. aug. 3. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:
valamilyen mérnöki állás szerintem jó lenne neked :)
2013. aug. 3. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!