Hogyan tudok gyertyát készíteni?
Figyelt kérdés
úgy értem,h én állítom össze milyen színű legyen,milyen illatú( kávét teszek bele,vagy vmi mást...)
ilyen csináld magad boltba segítenek vagy hol?
2009. okt. 24. 23:03
2/2 anonim válasza:
Felolvaszthatsz régi gyertyák úgy hogy egy lábosba vizet teszel a vízbe egy másik lábost és abba a gyertyát....és így megolvad aztán szinezheted meg illatosíthatod és beleöntheted valami üvegbe vagy mártogathatsz bele kanócot :)
De vehet alapot amit ugyanígy kell megolvasztani ahhozz vegyél szinezőt meg illatanyagot edvedre és öncsd ki :) Szerintem ha bemész a kreatívhobbyba ott az eladó mindent megmutat neked...mármint hogy hol találod emrt nem valószínű hogy gyertyát is önt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!