Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen Szegeden a Boci Tejivó?

Milyen Szegeden a Boci Tejivó?

Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon szerettem régen, viszonylag olcsó volt és a legtöbb kaja finom, én legtöbbször pudingos palacsintát és tükörtojást ettem :) Nem tudom, hogy még mindig olyan-e mint régen, remélem nem változott :)

Egyébként van pár boxos asztal is, vagyis olyasmi, és van amolyan menza jellegű, hosszú asztal és padok a két oldalán. Legalábbis mikor utoljára voltam még így volt. egyébként előtte is, szóval ha 4 év alatt nem változott, akkor remélem az utóbbi időben sem, amúgy 2 éve nem voltam ott, mert pesten tanulok...

2009. okt. 24. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi a múlt évben voltunk Szegeden, s véletlenül tévedtünk a tejivóba. Szerintem nagyon jó mind berendezésileg(mindenhol tehenek, meg a Kistehén) mind a kínálat (isteni a tejbegríz) és az árak is teljesen jók. Egyedül a zsúfoltság nem tetszett (szombat délelőtt volt)ezren voltak, mellettünk egy apuka minimum 3gyerekkel és üvöltöttek meg minden (engem ezzel sírba lehet vinni). De tényleg nagyon jó, finomak a turmixok is.
2009. okt. 25. 02:12
 3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon koszos, egyáltalán nem tiszta.
2010. szept. 10. 23:13
 4/4 anonim válasza:
Nem tudom, még sosem voltam ott, de nekem egy boci szemű ifjú a párom és elviszem őt egyszer a hazájába :-)
2010. okt. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!