Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti honnan tudtátok, hogy a...

Ti honnan tudtátok, hogy a középiskola után melyik egyetemre akartok menni?

Figyelt kérdés

Nekem is vannak terveim, ötleteim, viszont kevésbé tudok választani. Először is a közgazdász volt tervben, mert elég jó vagyok matekból (kedvenc tárgyam is), de a végén ez megbukott, majd jött az építészet, ezzel csak annyi gondom van, hogy hiába van érzékem a rajzhoz, fizikához, annyira mégsem foglalkoztat, majd jött az orvosi, ami még mindig esélyes, hiába nem vágom már a kémiát, mert általánosban még ötös voltam, de a mostani tanárom csak lediktál mindent, semmit sem magyaráz el, mutat meg, szóval most semmit sem értek belőle, a geológus, valamint földrajzos szakmák is szóba jöhetnek, mert rettenetesen imádom, és érdekel a földrajz, és inkább a természetföldrajz, mint a társadalomföldrajz. Végül pedig a biztos pontjaim a mérnöki szakmák, ezek szintén érdekelnek.

Tantárgyilag matekból, földrajzból, töriből, infóból, biológiából remekelek, de a matek-infó vonalon vagyok a legerősebb.

Az orvosi azért is érdekel annyira, mert szerintem nagyon szép szakma, és én egyáltalán nem bánom, ha sok évet venne el tőlem, elég kitartó vagyok, és harcolok azért, hogy elérjem a céljaimat. Nem zavar, ha a napom nagy része a munkával megy el, elég munkamániás vagyok. Elég határozott, maximalista ember vagyok, és szeretek segíteni úgy az embereken, hogy cserébe nem várok el semmit. Tudom, hogy mostanság az orvosok nem keresnek jól itthon, nekem mégsem tartozik a terveim közé az, hogy külföldön dolgozzak.

Nem tudom mennyit számít-e, de lány vagyok.

2013. aug. 2. 12:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Hány éved van még egyetemig? Ha már csak egy, az orvosi szerintem felejtős. Oda nagyon kéne az alaptudás, amit sima gimiben nem kapsz meg.

A leírtak alapján fogalmad nincs mit akarsz csinálni. Felvi ebben talán tud segíteni [link]

2013. aug. 2. 14:20
 2/2 A kérdező kommentje:
3 évem van, fakt választásig pedig még 1 évem van. :)
2013. aug. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!