Csillag Szuletik 2 . zsuri velemeny?
Figyelt kérdés
Szerintem pocsek, az idos krapek jol hozza tud szolni de nem a kepernyore illik. A Hernadi Judit szinesznonek jo, de a zsurizes nem az O vilaga. A kritikus emberke meg annyira eroltetetten mondja a dolgokat. latszik hogy csak irni tudja a dolgokat mindenkirol elo szoban mar nem olyan nagy a szaja.... A szonja detto ugyanaz mint amit a Juditra irtam, annyi talan hogy csak ul ott unottan. Az egesz "pakk" nem all ossze...ez az en magan velemenyem.2009. okt. 24. 20:10
1/3 anonim válasza:
Valószínüleg értenek hozzá, ha már ott vannak. Az összes képzett ember, színművészeti iskola meg miegymás. Meg tudják állapítani, mi a hamis és mi nem, mi az ami, az érdeklődést felkelti vagy nem.
2/3 anonim válasza:
Hát nekem senkivel nincs bajom! Szerintem jó összeállítás!! :) A Tamás ő tényleg ért hozzá.Szakképzett ember jó mondjuk a Hernádi Judit is! Még Szonja is. És a Miklós ő is érti a dolgát. Szóval én meg vagyok velük elégedve!:)
3/3 anonim válasza:
attól,hogy hernádi kicsit furcsa hangnemben szokott beszélni,a mikós szigorúan kritizál és a szonja önmagát adja és a tamás is,nem kell elitélni őket. Nem lehet mindenkit továbbengedni. Ha megjátszanák magukat jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!