Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek van ilyen engedmén...

Szerintetek van ilyen engedmény a bortonokben?

Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy ha valaki be van zárva bortonbe és van élettársa aki kint várja ot, és ha persze a rab jol viselkedik nincs-e olyan engedmény, hogy az élettársa bent tolthet vele egy éjszakát, vagy egy napot, például ha unnep van, mondjuk karácsony. en már tv-ben láttam ilyet csak hát a tv-ben mindenféle hulyeségeket is mutogatnak és nem tudom hogy van e ilyen. Szerintetek van? Vagy tudtok ilyenrol???
2009. okt. 24. 17:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom hogy eltáv van, ilyenkor hazaengedik 1-2 napra, ha valóban jól dolgozik illetve viselkedik és a körülmények indokolttá teszik pl kisgyerekes vagy a házastársa rokkant vagy ilyesmi...

De ne vedd készpénznek!!

Életfogytost nem fognak kiengedni még ilyenkor sem!

2009. okt. 24. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Van börtön eltáv, de egyéni megítélés alapján és félév letöltése után lehet elvileg kérelmezni...

Sokmindentől függ kinek adják meg és kinek nem, sok múlik az ügyvéden is nameg...

Gondolom itt is befigyelhet a kenőpénz mert ugye hol nem ebben az országban...

2009. okt. 24. 18:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy itt van e a börtönökben nevelőtiszt gondolom smasszerek vannak vagy a kettő ugyanaz de azok véleményén múlik a legtöbb..

A döntést nem ők hozzák, csak véleményezik a kérelmet..

2009. okt. 24. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!