Wanted, PajaG írt nem is egy Busta beef számot. Ezekre Mr. Busta miért nem reagál?
Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 12:00
1/3 anonim válasza:
Ha megnézed nem mindenki reagál arra ha kap egy beef -et és szerintem Busta pont leszarja azokat a majmokat. De komolyan az a baja, hogy több kamera előtt nem verekedett Busta? Azért nem fogják fel, hogy valakinek a mai világban van esze, hogy nem fog KAMERÁK előtt gengszterkedni?... Épp elég volt, hogy annak a kiégett baromnak (igen "Dókmen") reagált a hülyeségeire. Paja 4 beef -et írt neki, de én egyiket sem tudtam végig hallgatni annyira szarok, pedig szeretem ha 2 (vagy több) rapper egymást oltja.
2/3 anonim válasza:
Pont ez az hogy Baszta csak kamerák előtt gengszterkedik :D
3/3 ganjaman011 válasza:
Pont h a kamerák elött nem gengszterkedett és ez nem nagyon tetszett azoknak a gyökereknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!