Ha meg kéne találnod egy embert, akiről fogalmad sincs, hogy ki, de egyszer segített rajtad, hol és hogyan keresnéd?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 17:05
1/5 anonim válasza:
közösségi portálon kezdenék keresgélni.
2/5 anonim válasza:
hasonló helyzetben vagyok. egy fiút keresek. 1 órányira lakik, egy fesztiválszerűségen találkoztunk. a nevét tudom és a "feltételezett" lakhelyét. lehet hogy csak rokonlátogatásra mentek a városba. nem tudom. közösségi oldalakon nincs regisztrálva. én jövőre ugyan akkor, ugyan ott leszek, az már biztos!
3/5 anonim válasza:
miben segített? abból hátha ki lehet indulni. írj konkrétabbat!
4/5 A kérdező kommentje:
Szervizből jövet kigyulladt a kocsink egy parkolóban, nem volt nálunk poroltó, de nála volt, és segített eloltani.
Bepereltük a szervizt, de persze ők tagadják, ezért kellene tanúnak.
Annyit tudunk róla, hogy egy sötét Landrover szerű kocsija volt, magas, rövid hajú vagy inkább kopasz. És hogy majdhogynem megmentette az életünket.
2009. okt. 24. 17:58
5/5 anonim válasza:
- közösségi oldalakra írj körüzenetet,hátha vki ismeri,és írd oda a kocsi fajtáját
- neten hirdetési oldalakon is keresheted, írd meg amit itt, hátha magára ismer!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!