Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha valaki...

Miért van az, hogy ha valaki Békés megyéről kérdez valamit arra sosem jön válasz?

Figyelt kérdés

töb kérdést is láttam és tettem is fel erröl a megyéről,de senki nem válaszolt!Miért van ez?

pl.egyik kérdésem az volt,hogy Dévaványa környékén tud e valaki nőgyógyászt stb,de senki nem válaszolt már hetek óta,ma újra feltettem a kérdést egy picit másképp,de senki nem válaszolt...megint :(...miért?

2009. okt. 24. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
gondolom mert nem tud senki Dévaványa környékén nőgyógyászt.
2009. okt. 24. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
az azért kicsit fura lenne ha az oldalon egyetlen nő sem lenne aki békés megyében szült....
2009. okt. 24. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
De nem biztos h minden békés megyei ismeri ezt a helyet, pl én sem tudok minden településről a megyémben, akkor kérdzed ugy h ki ismer békés megyében jó nőgyógyászt és hol praktizál, mert így el is tudod dönteni mi van hozzád közeelbb
2009. okt. 24. 17:08
 4/9 A kérdező kommentje:
így is kérdeztem,hogy békés megyében van e jo orvos stb,csak hozzá írtam Dévaványát,mivel itt lakom és ha esetleg valaki ennek a közelében tudna az még jobb lenne...
2009. okt. 24. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
én Békés megyei vagyok. de mi nem lakunk Dévaványán. amúgy Békéscsabában biztos van nőgyógyász!
2009. okt. 24. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
ui.: még nőgyógyásznál sem voltam.
2009. okt. 24. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs net arrafelé vagy a http protokolok nem értik egymás a tájszólás miatt!!
2009. okt. 24. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
utolsó: hogy te mekkora egy tapló vagy! Gondolom Pesti paraszt! Azoknak ilyen nagy a pofája!
2009. nov. 15. 14:41
 9/9 anonim ***** válasza:

Pátyi paraszt vagyok :)

Utsó...

2009. nov. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!