Miért van az, hogy ha valaki Békés megyéről kérdez valamit arra sosem jön válasz?
Figyelt kérdés
töb kérdést is láttam és tettem is fel erröl a megyéről,de senki nem válaszolt!Miért van ez?
pl.egyik kérdésem az volt,hogy Dévaványa környékén tud e valaki nőgyógyászt stb,de senki nem válaszolt már hetek óta,ma újra feltettem a kérdést egy picit másképp,de senki nem válaszolt...megint :(...miért?
2009. okt. 24. 17:03
1/9 anonim válasza:
gondolom mert nem tud senki Dévaványa környékén nőgyógyászt.
2/9 A kérdező kommentje:
az azért kicsit fura lenne ha az oldalon egyetlen nő sem lenne aki békés megyében szült....
2009. okt. 24. 17:06
3/9 anonim válasza:
De nem biztos h minden békés megyei ismeri ezt a helyet, pl én sem tudok minden településről a megyémben, akkor kérdzed ugy h ki ismer békés megyében jó nőgyógyászt és hol praktizál, mert így el is tudod dönteni mi van hozzád közeelbb
4/9 A kérdező kommentje:
így is kérdeztem,hogy békés megyében van e jo orvos stb,csak hozzá írtam Dévaványát,mivel itt lakom és ha esetleg valaki ennek a közelében tudna az még jobb lenne...
2009. okt. 24. 17:09
5/9 anonim válasza:
én Békés megyei vagyok. de mi nem lakunk Dévaványán. amúgy Békéscsabában biztos van nőgyógyász!
6/9 anonim válasza:
ui.: még nőgyógyásznál sem voltam.
7/9 anonim válasza:
Nincs net arrafelé vagy a http protokolok nem értik egymás a tájszólás miatt!!
8/9 anonim válasza:
utolsó: hogy te mekkora egy tapló vagy! Gondolom Pesti paraszt! Azoknak ilyen nagy a pofája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!